Опис проекту

Чіткі геометричні форми, стрімкі точні лінії та колорит присутній у кожній деталі інтер’єру. Основною перевагою даної квартири було розкішна панорама на Львів. Ми відмовились від безлічі кімнаток та комірок на користь відкритому простору. Чіткі межі у плануванні відсутні, простори перетікають між собою, розділені лише формальними візуальними перегородками . Наповнення інтер’єру стримане, кількість предметів зведена до мінімуму, хоч за багатьма фасадами ховаються великі простори для зберігання. Складна інженерна складова є вдало прихована. Комплекс даних рішень створює легкість інтер’єру, але не забирає такого важливого комфорту та необхідних систем зберігання. Ми пишаємось, що практично усі складні елементи були виготовлені місцевими виробниками за нашими ескізами.

Деталі проекту

  • Автори проектуМихаліха Тарас Михаліха Ірина
  • Час2015
  • ЛокаціяЛьвів
  • Статусреалізовано