Опис проекту

На початку роботи ми отримали темну кухню-нішу, гігантський коридор який складав 25% загальної площі квартири та низькі стелі ( 2570мм ) З позитиву – бетонну стелю без ригелів та перемичок над вікнами, та свободу дій від молодих креативних замовників.
Весь дизайн ми побудували від функції. Гігантський коридор ми долучили до загального простору вітальні та спальні забравши зайві перегородки. Так ми забезпечили освітленням не тільки кухонний блок, а і вхідний хол.
Щоб не втрачати висоту вирішили залишити бетонну стелю відкритою. У вхідному блоці гардеробна шафа продовжується вбудованою системою зберігання, та виконує функцію акценту у оздобленні стін. Решта простору підкоряється теплому дерев’яному блоку білими та графітовими тонами.
У малесенькій ванній кімнаті ми відмовились від ванни на користь душу, так вдалось виграли місце для пральної та сушильної машинок , та повноцінної системи зберігання.
Спальня у нашому баченні повинна виконувати свою основну функцію у молодій сім’ї, телевізор тут третій зайвий. Величезна гардеробна стіна покликана розмістити максимум гардеробу господині.

Деталі проекту

  • Автори проектуІрина Пура, Тарас Михаліха, Ірина Курило
  • Час2014-2015
  • ЛокаціяТернопіль
  • СтатусРеалізовано