Опис проекту

Ділянка проектування дісталась нам досить характерного розміру для околиць Львова, прямокутної форми. Ми постарались максимум житлових просторів відкрити у сторону власного двору, а бокові фасади зробити максимально закритими, розуміючи що в перспективі сусідні ділянки забудують. Важливою складовою у формотворенні даного будинку відіграв внутрішній атріум. Навколо нього вибудовується структура будинку. Додатково збільшити об’єм атріуму вдалось доєднавши сходову клітку до площі вітальні. Замовник висунув високі вимоги до якості оздоблення будинку, тому ми запропонували використати клінкер як основний матеріал оздоблення. Фальцеве покриття додає харизму до досить простої структури будинку.

Деталі проекту

  • Автори проектуМихаліха Тарас Телюк Христина
  • Час2018
  • ЛокаціяСолонка
  • СтатусВ процесі будівництва