Опис проекту

В кварталі, що жваво забудовується двох поверховий сецесійний будинок вже давно став не масштабним своїм сусідам. Навколишня забудова відповідаючи вимогам часу стала значно крупнішою. Багаторівневий паркінг, що планують зводити безпосередньо поруч з проектованою ділянкою остаточно перетворить наш будинок в казковий замок , а не в достойного сусіда сучасного ділового центру.
Дані фактори сприяли розвитку концепції у напрямку урівноваження масштабу проектованої споруди з оточувальним контекстом за рахунок надбудови та прибудови сучасних лаконічних об’ємів, які б служили фоном для існую чого виразного сецесійного фасаду, який планується відреставрувати. Сучасні об’єми повинні перегукуватись з старим фасадом завдяки сецесійним мотивам як на фасаді так і в внутрішньому просторі.

Деталі проекту

  • Автори проектуТарас Михаліха
  • Час2014
  • ЛокаціяЛьвів
  • Статуспроект